18 Korrik

Hartim dhe Zbatim Projektesh

Hartim dhe zbatim programesh, kurrikulash dhe projektesh  në edukim Akademia e Edukimit dhe Mësimdhënies Barleti ofron ekspertizë në projekte për rritjen e kapaciteteve në fushën e edukimit për drejtimet e …