10 Shtator

Dietologji

Vendimi për kalimin në regjimin e shëndetshëm të ushqimit kurrë nuk është i lehtë, aq më parë nëse bëhet fjalë për ndryshim të madh të shprehive jetësore. Mu për këtë …

10 Shtator

Fitness

A ka raste kur e teproni me stervitjen? Apo nuk shkoni fare me palester? Ndoshta jeni tipi i njeriut qe nuk e vret shume mendjen per aktivietet fizik, se je …

10 Shtator

Sport & Shendet

“Shëndet më i mirë, Jetë më e mirë – Përmirësimi i aksesit në shërbimet shëndetësore dhe edukimi për kujdesin shëndetsor për nepermjet sportit ,tek grupet vulnerabël në Shqipëri” Qëllimi i …